Allereerst wil ik me aan u voorstellen, mijn naam is Carlien van Meer.

Mijn interesse in mensen, hun gezondheid, wat hun beweegt en hun persoonlijkheid is op jonge leeftijd al onderdeel geweest van mijn leven.Mijn levenspad begon op 27 mei 1971 toen ik geboren werd in Leunen (Venray) Met mijn gezin wonen we nu in Galder.

Met mijn diploma ziekenverzorgster werkte ik in de gezondheidszorg. Mijn ontmoetingen met vele bijzondere mensen brachten me in aanraking met lichamelijke en geestelijke beperkingen van anderen. Mijn interesse ging uit naar de motivatie en kracht die ondanks lijden bleef bestaan. Sindsdien boeit het levensproces me. Door me af te vragen wat beweegt mij en de ander, deed ik allerlei opleidingen die me fascineerde en ondersteunde.

Vervolgens werkte ik met verstandelijk gehandicapte kinderen, als groepsleidster. Daarna in de dagbesteding als activiteitenbegeleidster met volwassene verstandelijk gehandicapte met autisme.

Geïnspireerd door het leven zelf volgde ik een opleiding voor voetreflexmassage. Deze tijd leerde me leven vanuit bewustzijn. Sinds 2003 heb ik een leuke en goedlopende praktijk en is mijn kennis en levensvisie een boeiend vak voor mij.inspiratie

Tijdens mijn opleiding kunstzinnig dynamisch coachen, heb ik mijn kracht ontdekt. Deze opleiding stimuleerde mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mensen ondersteunen in het bewust ontwikkelen en leren inzetten van hun eigen kracht en kwaliteit is mooi. Hieraan geef ik uitdrukking en kunstzinnig en dynamisch coachen is nu onderdeel van het werken in mijn praktijk. Ik geef workshops aan volwassenen, kinderen, individueel en in groepen.
Mensen die hieraan deelnemen, worden ondersteund op hun (creatieve) levenspad, geïnspireerd om vanuit hun verlangen in beweging te komen, en hier uitdrukking aan te geven. Ik vind het bijzonder en boeiend om dit creatieve levensproces te begeleiden en samen op zoek te gaan naar de levens’kunst’.

Deze beweging geeft ruimte, respect, ontwikkeling en energie.